Επαγγελματικός Προσανατολισμός

compassΟι απόφοιτοι του ωδείου μας και των Μουσικών Πανεπιστημίων μπορούν να ασχοληθούν στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ

ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Musicmania – Σιάνου

Logo Musicmania   ‘’Σιάνου’’

Μουσικά όργανα – Ηχητικές Καλύψεις

Αβάντων 74 Χαλκίδα (έναντι Κιν/φου ΜΑ.ΓΙΑ) τηλ.22210 21029

www.musicmania.com.gr

 

     28 Χρόνια επιτυχημένης πορείας κοντά σας χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη. Με σεβασμό στην μουσική και τον πελάτη, επαγγελματία – ερασιτέχνη – μαθητή.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας διαθέτουμε τις καλύτερες μάρκες μουσικών οργάνων, ηχητικών και φωτιστικών μηχανημάτων καθώς και ότι χρειάζεται ο μουσικός στις καλύτερες τιμές της αγοράς με ευκολίες πληρωμής  και μεταφορά στον χώρο σας.

Στο κατάστημά μας λειτουργεί τμήμα Service και επισκευής οργάνων από έμπειρο προσωπικό για το κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα!!!

Η εταιρία μας αναλαμβάνει μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ήχου και εικόνας για café, club, θέατρα, ξενοδοχεία, Ιερούς Ναούς κ.α. καθώς και ηχητική κάλυψη για εκδηλώσεις Live, Dj κ.α

Σας περιμένουμε να απολαύσετε τον δικό σας μουσικό κόσμο!!!!

Τώρα και on line αγορές από το www.musicmania.com.gr

 

Για τους μαθητές του ωδείου έκπτωση

15 τοις εκατό στην αγορά μουσικού οργάνου

10 τοις εκατό σε αναλώσιμα (βιβλία,θήκες,ζώνεςκ.α.)

Μουσικό Καφέ

Στην είσοδο του ωδείου υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο καφέ για την ευχάριστη αναμονή των γονέων και των σπουδαστών με τηλεοράσεις NOVA και free internet.

Ένας ζεστός ευχάριστος χώρος διαθέσιμος για τους μουσικούς του Ωδείου μας και γενικότερα για τους μουσικούς της Χαλκίδας ανοιχτός για πολλά μουσικά events.

Υποδομή

Ένα τετραώροφο κτίριο στο κέντρο της Χαλκίδος κατασκευασμένο εξ’ αρχής για ωδείο.

Διαθέτει

10 αίθουσες διδασκαλίας

2 αίθουσες χορού

Αποδυτήρια

Αίθουσα αναμονής

Γραμματεία

Studio ηχογραφήσεων

Μουσικό καφέ

Free internet

Σχολικό

Λίγα Λόγια

Το ΕΥΒΟΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ιδρύθηκε το 1986.Από το 1990 στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο ειδικά κατασκευασμένο για ωδείο το οποίο βρίσκεται Νεοφύτου 49 και Βώκου στο κέντρο της  Χαλκίδας.

Η σωστή διαμόρφωση των χώρων και ο σωστός εξοπλισμός κάνουν την παραμονή ευχάριστη στον  καθένα μας.

Διαθέτει 10 αίθουσες διδασκαλίας ,αίθουσα χορού ,αποδυτήρια ,αίθουσα αναμονής που μπορούν να φιλοξενήσουν ευχάριστα την ολιγόωρη αναμονή , μουσικό καφέ με δωρεάν internet  για όλους ,studio ηχογραφήσεων και σχολικό αυτοκίνητο για την μεταφορά των μαθητών.

Στο χώρο του ωδείου μας φιλοξενούνται κάθε χρόνο 600 μαθητές που διδάσκονται θεωρία και πράξη από τους καθηγητές μας.

Η αγάπη ,η ωριμότητα και η υπευθυνότητα για τη δουλειά μας  οδήγησαν να επιλέξουμε άξιους με γνώσεις και αγάπη συνεργάτες και όλοι μαζί να προσπαθούμε για το καλύτερο των μαθητών μας και την άνοδο του πολιτιστικού και μουσικού επιπέδου της πόλης μας.

Studio Πρόβας & Ηχογράφησης

studio 1Στο Ωδείο μας λειτουργεί Studio πρόβας και ηχογράφησης demo, εξοπλισμένο για να καλύψει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού μουσικού. Σ’ αυτό το χώρο εκφράζουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες μαθητές του ωδείου μας αλλά και άλλα  μουσικά σχήματα της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας.