Λίγα λόγια για εμάς

Η μουσική είναι μια ιδιαίτερη τέχνη, η οποία μπήκε στη ζωή των ανθρώπων από τα πρώτα χρόνια της ιστορίας τους και εμείς μέχρι και σήμερα προσπαθούμε να τη μεταβιβάσουμε σε εσάς με τα πιο πρωτοποριακά και καινοτόμα μέσα.

Το ωδείο

Το ΕΥΒΟΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ιδρύθηκε το 1987, υπό τη διεύθυνση της κ. Παναγιώτας Σιάνου, σε οίκημα στη πλατεία Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Χαλκίδας.

Από το 1990 στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο ειδικά κατασκευασμένο για ωδείο το οποίο βρίσκεται Νεοφύτου 49 και Βώκου στο κέντρο της Χαλκίδας.

Τρία χρόνια αργότερα μετέφερε τις εγκαταστάσεις του σε ιδιόκτητο κτίριο με ειδικά επιμελημένους χώρους στην οδό Νεοφύτου 49, ώστε να φιλοξενεί τους σπουδαστές και να τους διδάξει με τον πλήρως εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό που διαθέτει, πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης μουσικής εκπαίδευσης. 

Παράλληλα από το 1987 μέχρι και σήμερα στο 3ο όροφο του κτιρίου, στεγάζεται αίθουσα εκμάθησης όλων των ειδών χορού.

Ο χώρος…

Η σωστή διαμόρφωση των χώρων και ο σωστός εξοπλισμός κάνουν την παραμονή ευχάριστη στον καθένα μας.

Διαθέτει 10 αίθουσες διδασκαλίας ,αίθουσα χορού ,αποδυτήρια ,αίθουσα αναμονής που μπορούν να φιλοξενήσουν ευχάριστα την ολιγόωρη αναμονή , μουσικό καφέ με δωρεάν internet για όλους ,studio ηχογραφήσεων και σχολικό αυτοκίνητο για την μεταφορά των μαθητών.

 

Στο χώρο του ωδείου μας φιλοξενούνται κάθε χρόνο 600 μαθητές που διδάσκονται θεωρία και πράξη από τους καθηγητές μας.

 

Το Εκπαιδευτικό μας προσωπικό

Το Ευβοϊκό Ωδείο επανδρωμένο με ένα επιτελείο από διακεκριμένους μουσικούς και πεπειραμένους παιδαγωγούς, εδώ και 33 χρόνια κρατάει τα πρωτεία στα μουσικά δρώμενα της πόλης μας, ενώ κάθε χρόνο διευρύνει τις δραστηριότητες του και σε άλλες περιοχές.

Το προσωπικό μας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μαθητών και τους βοηθάει ώστε να ενσωματώσουν την μουσική στη μελλοντική ζωή τους, ακόμη και επαγγελματικά.

Η αγάπη ,η ωριμότητα και η υπευθυνότητα για τη δουλειά μας οδήγησαν να επιλέξουμε άξιους με γνώσεις και αγάπη συνεργάτες και όλοι μαζί να προσπαθούμε για το καλύτερο των μαθητών μας και την άνοδο του πολιτιστικού και μουσικού επιπέδου της πόλης μας.

Ένα τετραώροφο κτίριο στο κέντρο της Χαλκίδος κατασκευασμένο εξ’ αρχής για ωδείο.​

Διαθέτει

10 αίθουσες διδασκαλίας
2 αίθουσες χορού
Αποδυτήρια
Αίθουσα αναμονής

Γραμματεία
Studio ηχογραφήσεων
Free internet
Σχολικό

Οι απόφοιτοι του ωδείου μας και των Μουσικών Πανεπιστημίων μπορούν να εργαστούν στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

ΟΙ  σπουδαστές έχουν: